ІНФОРМАЦІЯ
ПРОГРАМА НАВЧАННЯ
У чому краса професії ПОВАР? У тому, що ви вмієте готувати. Незалежно від того, реалізуєте ви в професійному плані чи ні, урізноманітнити власне меню або меню для своєї родини ви завжди зможете. І сервірувати святковий стіл для вас не буде проблемою. Мінуси кухарський життя: доводиться працювати при постійно високому температурному режимі, що не може не позначатися на самопочутті. Крім того, кухар постійно на ногах. Звідси професійні захворювання, такі, як артрит, остеохондроз та інше.
До бажаючих отримати професію кухаря пред'являються певні особисті і професійні якості: охайність, акуратність, терпіння, почуття відповідальності, спритність, відмінний зір, фізична витривалість, рухливі пальці рук, відмінне дотик і нюх.
Кулінарне училище в Запоріжжі готує бездоганних фахівців в області приготування кулінарних шедеврів.
За час навчання учні освоюють вивчають кулінарію, санітарію та гігієну, організацію підприємств харчування, обладнання та інші предмети. Практичні заняття з освоєння прийомів нарізки овочів і приготування холодних закусок і інші практичні навички відпрацьовуються на підприємствах громадського харчування міста Запоріжжя. Навчання в училищі на Кухарі в Запоріжжі - унікальна можливість знайти бажану професію в стислі строки.
Учні, які пройшли курс навчання за програмою "Кухар", будуть знати технологію приготування страв і кулінарних виробів, вимоги до якості сировини і готової продукції, оформлення і подачу страв, а також знати правила техніки безпеки при приготуванні страв. Звичайно, на перший погляд нічого модерного в кулінарній професії немає. Адже в кожній родині щодня готують обід. Однак, вивчивши історію кухарського мистецтва, починаєш розуміти, що приготування їжі - це справжня наука!
Після закінчення курсу навчання і після успішної здачі іспиту учням присвоюється кваліфікація «Кухар». Надалі вони можуть працювати в сфері побутового обслуговування. Професія кухаря затребувана в будь-якій галузі. Хороший спеціаліст з приготування їжі потрібен скрізь: в дитячому саду, на заводі, в сучасному офісі і шикарному ресторані.
Щоб докладніше дізнатися про програму курсу «Кухар» і записатися на навчання, зверніться до приймальної
ТЕЛЕФОНИ:
(095) 923 - 61 - 00
(096) 083 - 74 - 25
E-MAIL: zktd@meta.ua
ДИПЛОМИ ДЕРЖАВНОГО ЗРАЗКА
НАВЧАННЯ В МІНІ ГРУПАХ
ВСТУП
БЕЗ ЗНО
ДЕННА ТА ВЕЧІРНЯ ФОРМИ НАВЧАННЯ
ВІДГУКИ
Александра
Приходите учиться. Преподаватели здесь хорошие хорошие, знают свой предмет
Мария
Учусь в колледже. Просто прекрасное место! Тут не только приятно изучать что-то новое, но и просто проводить время. преподаватели всегда понимающе относятся к студентам и помогают им.
Мирослава
Колледж имеет многолетнюю историю и добрые традиции. Хорошая материальная база. Полученные знания использую в работе. С радостью вспоминаю годы, проведенные здесь)
Иван
Хороший колледж и качество образования, удобное расположение. Дают крепкие знания для дальнейшего обучения. Нет проблем с трудоустройством.
Василиса
Отличное учебное заведение, давшее много высококлассных специалистов. Проучилась здесь 3 года - работаю по специальности.