Приватний вищий навчальних заклад
“Запорізький коледж технологій та дизайну”

ІНФОРМАЦІЯ

  • Вартість : від 2000 грн/міс
  • Подача документів : Приймальна коміся працює до 1 вересня
  • Початок навчання :
    ПРОФЕСІЙНЕ НАВЧАННЯ - Навчальний процес починається з 01.09.
    КОРОТКОСТРОКОВІ КУРСИ - Набір протягом року.
  • Розклад занять : Пн - Пт: денна група з 9.00 до 13.30, вечірня група з 16.00 до 19.00 Навчання відбувається в міні групах по 3-5 чоловік. Можливе індивідуальне навчання.
  • ВАЖЛИВО : У період практики більшість студентів отримують пропизиції від роботодавців по працевлаштуванню

ПРОГРАМА НАВЧАННЯ

  • технологія приготування їжі,
  • фізіологія харчування,
  • товарознавство харчових продуктів,
  • обладнання підприємств громадського харчування,
  • організація виробництва громадського харчування,
  • калькуляція і облік.

У чому краса професії ПОВАР? У тому, що ви вмієте готувати. Незалежно від того, реалізуєте ви в професійному плані чи ні, урізноманітнити власне меню або меню для своєї родини ви завжди зможете. І сервірувати святковий стіл для вас не буде проблемою. Мінуси кухарський життя: доводиться працювати при постійно високому температурному режимі, що не може не позначатися на самопочутті. Крім того, кухар постійно на ногах. Звідси професійні захворювання, такі, як артрит, остеохондроз та інше.

До бажаючих отримати професію кухаря пред'являються певні особисті і професійні якості: охайність, акуратність, терпіння, почуття відповідальності, спритність, відмінний зір, фізична витривалість, рухливі пальці рук, відмінне дотик і нюх.

Кулінарне училище в Запоріжжі готує бездоганних фахівців в області приготування кулінарних шедеврів.

Що дає навчання в училище на Кухарі в Запоріжжі?

За час навчання учні освоюють вивчають кулінарію, санітарію та гігієну, організацію підприємств харчування, обладнання та інші предмети. Практичні заняття з освоєння прийомів нарізки овочів і приготування холодних закусок і інші практичні навички відпрацьовуються на підприємствах громадського харчування міста Запоріжжя. Навчання в училищі на Кухарі в Запоріжжі - унікальна можливість знайти бажану професію в стислі строки.

Учні, які пройшли курс навчання за програмою "Кухар", будуть знати технологію приготування страв і кулінарних виробів, вимоги до якості сировини і готової продукції, оформлення і подачу страв, а також знати правила техніки безпеки при приготуванні страв. Звичайно, на перший погляд нічого модерного в кулінарній професії немає. Адже в кожній родині щодня готують обід. Однак, вивчивши історію кухарського мистецтва, починаєш розуміти, що приготування їжі - це справжня наука!

Після закінчення курсу навчання і після успішної здачі іспиту учням присвоюється кваліфікація «Кухар». Надалі вони можуть працювати в сфері побутового обслуговування. Професія кухаря затребувана в будь-якій галузі. Хороший спеціаліст з приготування їжі потрібен скрізь: в дитячому саду, на заводі, в сучасному офісі і шикарному ресторані.

Курси кухарів в Запоріжжі - Запорізький коледж технологій та дизайну

Щоб докладніше дізнатися про програму курсу «Кухар» і записатися на навчання, зверніться до приймальної

ТЕЛЕФОНИ:

(095) 923 - 61 - 00
(096) 083 - 74 - 25

E-MAIL: zktd@meta.ua

АДРЕСА: 69095 м. Запоріжжя, вул. Поштова, б. 173

ДИПЛОМИ ДЕРЖАВНОГО ЗРАЗКА

ДИПЛОМИ ДЕРЖАВНОГО ЗРАЗКА

НАВЧАННЯ В МІНІ ГРУПАХ

НАВЧАННЯ В МІНІ ГРУПАХ

ВСТУП <br />БЕЗ ЗНО

ВСТУП
БЕЗ ЗНО

ДЕННА ТА ВЕЧІРНЯ ФОРМИ НАВЧАННЯ

ДЕННА ТА ВЕЧІРНЯ ФОРМИ НАВЧАННЯ

НАШІ НАПРЯМКИ

ВІДГУКИ