ІНФОРМАЦІЯ
ПРОГРАМА НАВЧАННЯ
В очах відвідувачів закладу бармен просто чарівник, який здатний за лічені секунди приготувати приголомшливий коктейль. Спостерігачам здається, що за стійкою бару творяться загадкові обряди. Але це не диво, а високий ступінь професіоналізму, доведена до досконалості. Наприклад, в Латинській Америці, де спеціальність бармена відзначається особливо, говорять, що він повинен бути ще й хорошим психологом. Люди, з якими доводиться спілкуватися барменові або офіціантові, досить різні.
Отже, бармен обслуговує відвідувачів за стійкою бару, офіціант - співробітник ресторану (кафе, бару), що подає їжу і напої відвідувачам. На перший погляд, зовсім різні обов'язки. Однак в деяких закладах посада офіціанта і бармена суміщена або їм доводиться підміняти один одного. Тому ресторани, бари і клуби часто шукають фахівців-універсалів.
Вимоги до працівників залежать від закладу: десь можуть прийняти на роботу лише з початковими навичками. У солідних закладах, навпаки, потрібно не тільки досвід і свідоцтво про спеціальну освіту, а й відмінне знання англійської мови. Бармен-офіціант завжди на виду і у відвідувачів, і у керівництва, тому погана робота видна всім. Внутрішня самодисципліна бармена-офіціанта завжди повинна бути на висоті, для того щоб не допускати помилок.
Отримати професію бармена-офіціанта ми пропонуємо Вам в Запорізькому коледжі технологій та дизайну. В процесі навчання вам розкажуть про класифікацію підприємств громадського харчування (ресторани, бари, клуби, кафе), про призначення приміщень, обладнання, посуді. Майбутньому співробітнику ресторану або клубу також необхідно знати, з ким йому доведеться працювати в одній команді (метрдотель, офіціант, бармен, бригадир офіціантів, сомельє, хостес і ін.). Також ви вивчите види меню і винних карт, правила написання цін, ваги продуктів, розташування напоїв у винній карті і т. Д.
Потім вас познайомлять з професійними вимогами до офіціанта-бармена, до яких відносяться: вихованість, ввічливість, презентабельний зовнішній вигляд, грамотна мова, вміння зустріти гостя, порекомендувати ту чи іншу страву і напій, знання правил поведінки в залі і ін. Офіціант-бармен - особа закладу: саме з ним відвідувач вступає в безпосередній контакт. Тому знання основ психології та етикету обов'язково. На заняттях-тренінгах ви дізнаєтеся, як справити враження, вести бесіду і долати психологічні конфлікти, а також присвятять в мову жестів, міміки, рухи тіла.
Щоб докладніше дізнатися про програму курсу «Бармен-офіціант» і записатися на навчання, зверніться до приймальної
ТЕЛЕФОНИ:
(095) 923 - 61 - 00
(096) 083 - 74 - 25
E-MAIL: zktd@meta.ua
ДИПЛОМИ ДЕРЖАВНОГО ЗРАЗКА
НАВЧАННЯ В МІНІ ГРУПАХ
ВСТУП
БЕЗ ЗНО
ДЕННА ТА ВЕЧІРНЯ ФОРМИ НАВЧАННЯ
ВІДГУКИ
Александра
Приходите учиться. Преподаватели здесь хорошие хорошие, знают свой предмет
Мария
Учусь в колледже. Просто прекрасное место! Тут не только приятно изучать что-то новое, но и просто проводить время. преподаватели всегда понимающе относятся к студентам и помогают им.
Мирослава
Колледж имеет многолетнюю историю и добрые традиции. Хорошая материальная база. Полученные знания использую в работе. С радостью вспоминаю годы, проведенные здесь)
Иван
Хороший колледж и качество образования, удобное расположение. Дают крепкие знания для дальнейшего обучения. Нет проблем с трудоустройством.
Василиса
Отличное учебное заведение, давшее много высококлассных специалистов. Проучилась здесь 3 года - работаю по специальности.