Приватний вищий навчальних заклад
“Запорізький коледж технологій та дизайну”

ІНФОРМАЦІЯ

  • Вартість : від 2000 грн/міс
  • Подача документів : Приймальна коміся працює до 1 вересня
  • Початок навчання :
    ПРОФЕСІЙНЕ НАВЧАННЯ - Навчальний процес починається з 01.09.
    КОРОТКОСТРОКОВІ КУРСИ - Набір протягом року.
  • Розклад занять : Пн - Пт: денна група з 9.00 до 13.30, вечірня група з 16.00 до 19.00 Навчання відбувається в міні групах по 3-5 чоловік. Можливе індивідуальне навчання.
  • ВАЖЛИВО : У період практики більшість студентів отримують пропизиції від роботодавців по працевлаштуванню

ПРОГРАМА НАВЧАННЯ

  • кулінарная характеристика страв,
  • закусок і напоїв,
  • фізіологія харчування,
  • обладнання підприємств громадського харчування і барів,
  • основи товарознавства продуктів харчування,
  • технологія приготування коктейлів і напоїв,
  • організація обслуговування,
  • торгові обчислення і розрахунки,
  • розрахунково-реєстраційне обладнання,
  • проф. етика і психологія взаємовідносин.

В очах відвідувачів закладу бармен просто чарівник, який здатний за лічені секунди приготувати приголомшливий коктейль. Спостерігачам здається, що за стійкою бару творяться загадкові обряди. Але це не диво, а високий ступінь професіоналізму, доведена до досконалості. Наприклад, в Латинській Америці, де спеціальність бармена відзначається особливо, говорять, що він повинен бути ще й хорошим психологом. Люди, з якими доводиться спілкуватися барменові або офіціантові, досить різні.

Отже, бармен обслуговує відвідувачів за стійкою бару, офіціант - співробітник ресторану (кафе, бару), що подає їжу і напої відвідувачам. На перший погляд, зовсім різні обов'язки. Однак в деяких закладах посада офіціанта і бармена суміщена або їм доводиться підміняти один одного. Тому ресторани, бари і клуби часто шукають фахівців-універсалів.

Вимоги до працівників залежать від закладу: десь можуть прийняти на роботу лише з початковими навичками. У солідних закладах, навпаки, потрібно не тільки досвід і свідоцтво про спеціальну освіту, а й відмінне знання англійської мови. Бармен-офіціант завжди на виду і у відвідувачів, і у керівництва, тому погана робота видна всім. Внутрішня самодисципліна бармена-офіціанта завжди повинна бути на висоті, для того щоб не допускати помилок.

Навчання барменів-офіціантів в Запоріжжі

Отримати професію бармена-офіціанта ми пропонуємо Вам в Запорізькому коледжі технологій та дизайну. В процесі навчання вам розкажуть про класифікацію підприємств громадського харчування (ресторани, бари, клуби, кафе), про призначення приміщень, обладнання, посуді. Майбутньому співробітнику ресторану або клубу також необхідно знати, з ким йому доведеться працювати в одній команді (метрдотель, офіціант, бармен, бригадир офіціантів, сомельє, хостес і ін.). Також ви вивчите види меню і винних карт, правила написання цін, ваги продуктів, розташування напоїв у винній карті і т. Д.

Потім вас познайомлять з професійними вимогами до офіціанта-бармена, до яких відносяться: вихованість, ввічливість, презентабельний зовнішній вигляд, грамотна мова, вміння зустріти гостя, порекомендувати ту чи іншу страву і напій, знання правил поведінки в залі і ін. Офіціант-бармен - особа закладу: саме з ним відвідувач вступає в безпосередній контакт. Тому знання основ психології та етикету обов'язково. На заняттях-тренінгах ви дізнаєтеся, як справити враження, вести бесіду і долати психологічні конфлікти, а також присвятять в мову жестів, міміки, рухи тіла.

Курси бармен-офіціант в Запоріжжі

Щоб докладніше дізнатися про програму курсу «Бармен-офіціант» і записатися на навчання, зверніться до приймальної

ТЕЛЕФОНИ:

(095) 923 - 61 - 00
(096) 083 - 74 - 25

E-MAIL: zktd@meta.ua

АДРЕСА: 69095 м. Запоріжжя, вул. Поштова, б. 173

ДИПЛОМИ ДЕРЖАВНОГО ЗРАЗКА

ДИПЛОМИ ДЕРЖАВНОГО ЗРАЗКА

НАВЧАННЯ В МІНІ ГРУПАХ

НАВЧАННЯ В МІНІ ГРУПАХ

ВСТУП <br />БЕЗ ЗНО

ВСТУП
БЕЗ ЗНО

ДЕННА ТА ВЕЧІРНЯ ФОРМИ НАВЧАННЯ

ДЕННА ТА ВЕЧІРНЯ ФОРМИ НАВЧАННЯ

НАШІ НАПРЯМКИ

ВІДГУКИ