Приватний вищий навчальних заклад
“Запорізький коледж технологій та дизайну”

ІНФОРМАЦІЯ

  • Вартість : від 2000 грн/міс
  • Подача документів : Приймальна коміся працює до 1 вересня
  • Початок навчання :
    ПРОФЕСІЙНЕ НАВЧАННЯ - Навчальний процес починається з 01.09.
    КОРОТКОСТРОКОВІ КУРСИ - Набір протягом року.
  • Розклад занять : Пн - Пт: денна група з 9.00 до 13.30, вечірня група з 16.00 до 19.00 Навчання відбувається в міні групах по 3-5 чоловік. Можливе індивідуальне навчання.
  • ВАЖЛИВО : У період практики більшість студентів отримують пропизиції від роботодавців по працевлаштуванню

ПРОГРАМА НАВЧАННЯ

  • кондитерське виробництво,
  • товарознавство харчових продуктів,
  • обладнання підприємств громадського харчування,
  • організація виробництва громадського харчування,
  • калькуляція і облік,
  • спец. малювання та ліплення

Курси кондитерів в Запоріжжі

Найсолодша професія на світі - професія кондитера - з урахуванням зростання числа кав'ярень, кафе і ресторанів та інших закладів громадського харчування останнім часом набуває все більшої популярності і затребуваність. Настав час піти вчитися на кондитера професійно! Це дуже творча професія, вам не обійтися тут без художнього смаку, хорошого нюху і відчуття міри. Робити апетитні ароматні тортики і тістечка кожен день, і при цьому отримувати плату за свою працю та про це можна тільки мріяти! У сферу діяльності кондитера входить: підготовка кондитерських виробів на кондитерських фабриках і спеціалізованих цехах, приготування всіх видів тіста, кремів і начинок, випікання і прикраса продукції, перевірка ваги готових виробів.

1. Загальна характеристика професії

Любиш готувати солодощі? Тоді спеціальність кондитера придумали спеціально для тебе. Кондитери готують різні види тесту, кремів і начинок, випікають і прикрашають вироби. Завершальний етап приготування - перевірка ваги. Для роботи кондитерів є спеціальне обладнання: ручне, механічне та електромеханічне, але більшу частину роботи потрібно робити руками.

2. Особисті якості фахівця

Знання рецептів і вміння готувати по них - далеко не всі вимоги до кондитерам. Кондитерові потрібно вміти тонко розрізняти смаки, запахи і кольори - без цього він не зможе готувати смачні і красиві страви. Ще потрібна хороша координація рухів рук - прикраси на тортах та інших продуктах повинні виглядати апетитно і акуратно. Кондитер цілий день працює стоячи в приміщенні з відносно високою температурою - він повинен бути фізично витривалим.

3.Вимоги до професійної підготовки

Для того щоб стати кондитером, тобі потрібно буде вивчити асортимент виробів, які випускає пекарня, де ти працюєш; санітарно-гігієнічні норми; види і властивості інгредієнтів; рецепти. Кондитер повинен відмінно знати будову устаткування, з яким працює, і правила його експлуатації. Кондитер вміє обробляти інгредієнти, готувати їх за рецептом і оформляти. Цим він і займається більшу частину робочого часу.

4. Споріднені спеціальності

Схожа робота у барменів, виготовлювачів харчових напівфабрикатів, кулінарів борошняних виробів, пекарів, кухарів, бісквітчіков, тістороб. Почитайте про ці спеціальності, вони можуть зацікавити вас.

5. Місце роботи

Кондитери працюють на кондитерських фабриках і комбінатах, на хлібокомбінатах, в їдальнях, ресторанах і кафе.

Також ви можете пройти курси бармена в Запоріжжі в нашому коледжі.

Щоб докладніше дізнатися про програму курсу «Кондитер» і записатися на навчання, зверніться до приймальної:

ТЕЛЕФОНИ:

(095) 923 - 61 - 00
(096) 083 - 74 - 25

E-MAIL: zktd@meta.ua

АДРЕСА: 69095 м. Запоріжжя, вул. Поштова, б. 173

ДИПЛОМИ ДЕРЖАВНОГО ЗРАЗКА

ДИПЛОМИ ДЕРЖАВНОГО ЗРАЗКА

НАВЧАННЯ В МІНІ ГРУПАХ

НАВЧАННЯ В МІНІ ГРУПАХ

ВСТУП <br />БЕЗ ЗНО

ВСТУП
БЕЗ ЗНО

ДЕННА ТА ВЕЧІРНЯ ФОРМИ НАВЧАННЯ

ДЕННА ТА ВЕЧІРНЯ ФОРМИ НАВЧАННЯ

НАШІ НАПРЯМКИ

ВІДГУКИ